CityCure logo.jpg

Schimba modul in care percepem mediul urban.

 

IMBUNATATIREA curateniei pentru oameni si animale

IMBUNATATIREA calitatii aerului pentru cetateni si vizitatori

CRESTEREA sigurantei pentru toti

PREVENIREA uzurii si coroziunii asupra bunurilor dvs.

RESTABILIREA valorilor istorice,  pentru prezent si viitor

CREAREA unui angajament civic si contributia la consolidarea clasei de mijloc

BENEFICIATI de costuri mai mici, mai mult timp liber si mai multa valoare

 

Conceptul cityCure implementeaza produse nanotehnologice si biomimetice,  instrumente pentru  imbunatatirea parametrilor operationali, tehnologici, sociali si financiari ce apar in intretinerea si dezvoltarea orasului. In timp ce se deschid noi piete si aplicatii, cityCure poate crea noi fluxuri de venituri pentru furnizorii de servicii, in scopul de a crea un mediu mai durabil, inovator si plin de viata pentru cetateni.

Misiunea cityCure este implementarea de solutii de ultima generatie foarte usor de aplicat pentru  zone metropolitane, orase si sate. Prin urmare, cityCure este un serviciu inteligent orientat  spre viitor  pentru cetateni, functionari publici, companii.  Pe scurt: TU.

 

ORAS. CETATENI. VIATA.

Puteti observa in fotografia de mai sus o imagine dintr-un oras unde oamenii se pot relaxa si se pot bucura de viata in mijlocul naturii, inconjurati de  prieteni. cityCure doreste sa imbunatateasca impactul si controlul cetatenilor asupra tuturor aspectelor operationale, tehnologice, sociale si financiare ce contribuie la intretinerea si dezvoltarea orasului. Pentru a atinge obiectivele noastre ambitioase,  ne-am concentrat energia intr-o combinatie inteligenta de tehnologii neconventionale de ultima generatie.  cityCure se focalizeaza pe produse si tehnologii de inalta performanta, pe baza de nanotehnologie biomimetica.  Produse noastre de ultima generatie sunt deopotriva extrem de durabile, cat si ecologice. Gama extrem  de versatila ca domenii de aplicare a acestora este la fel de convingatoare ca si functionalitatea lor chiar si in conditii extreme. In acest mod putem reduce costurile operationale, imbunatati aspectul estetic si crea un mediu mai sigur si mai durabil pentru beneficiarii nostri.

Ca organizatie ne concentram pe imbunatatirea proceselor, functionalitatea si profitabilitatea produselor, echipamentelor si instalatiilor,  pe bunastarea si sanatatea oamenilor, animalelor, naturii in general din zonele rurale, sate si orase, zone metropolitane. Cu experienta in domeniul nanotehnologiei biomimetice, partenerii nostri se bazeaza pe cunoasterea exacta a materialelor, proceselor chimice si fizice, a suprafetelor si tehnicilor de aplicare,  capacitate esentiala  pentru a explica fenomenele si pentru a avea rezultate de lunga durata, satisfacatoare chiar si in medii extreme. Aici este locul unde tu intri in joc.

Misiunea cityCure este implementarea de solutii foarte usor de aplicat. Deci, daca ne concentram pe tehnologie, cercetare si dezvoltare, TU, din pozitia cetatean, angajat sau firma, poti sa pui in aplicare, sa provoci, sa incerci, sa testezi si sa sustii produsele si tehnicile aduse la dispozitia ta sau care sunt utilizate in jurul tau. Poti incepe astazi!

CITYCURE ESTE UN CONCEPT COMUN  AL NANOCURE GBR GERMANIA , NC SURFACE TECHNOLOGY BV OLANDA  SI  NANOTECHNOLOGY SOLUTIONS ROMANIA

Noi dezvoltam,  producem, cercetam, distribuim, aplicam,  supraveghem si mediatizam produse destinate scopului principal: Oameni, Planeta, Beneficii.